kamperen

kamperen
bij Minicamping de Wielewaal

Is ideaal als u graag een verzorgd terrein wenst met zeer ruime plaatsen, als u houdt van de combinatie rust, maar toch ook levendigheid, als u een plek wenst waar u zich thuis kunt voelen.

Goede optie voor rustzoeker

U vindt De Wielewaal bij de Nederlands-Belgische grens in Baarle-Nassau. De voornaamste doelgroep is de volwassen kampeerder. Omdat er geen seizoensplaatsen zijn, weet u zeker dat er in ieder kampeermiddel iemand verblijft. Tevens zijn alleen kinderen tot en met 6 jaar welkom. Deze combinatie draagt bij aan een levendige sfeer op de camping, die toch rustig aanvoelt.

 

U bent van harte welkom met uw caravan, camper, vouwwagen en (trekkers)tent.

Goede optie voor rustzoeker

Ruime plaatsen

Het terrein is parkachtig aangelegd en is ruim opgezet met meerdere kampeervelden die een gevarieerde grootte en vorm hebben. Alle plaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra. De meeste plaatsen hebben tussenhaagjes en water toe- en afvoer. Op de plek waar de voortent (of luifel) staat is semiverharding aangebracht, zodat u altijd op een schone en droge ondergrond uitstapt. De plaatsen zijn geschikt voor zowel caravans als campers.

 

Tafereeltjes met bloemetjes maken extra sfeer en gezelligheid op de velden. Wifi is op elke plaats gratis te ontvangen.

Ruime plaatsen

Ideale uitvalsbasis

De omgeving heeft veel te bieden voor een ideale vakantie. Bij aankomst krijgt u een map met fiets- en wandelroutes en informatie over de omgeving. Die kunt u op uw gemak doornemen om te bepalen wat u zoal wilt gaan doen de komende dagen. Nog meer tips nodig? Els en Jackelien vertellen u graag alle ins- en outs van de omgeving.

Na een dag fietsen plaatst u moe maar voldaan uw fiets in de stalling, waar u eventueel ook gratis uw accu kunt opladen. Laat het weer het enigszins afweten en blijft u liever op de camping? Dan kunt u bijvoorbeeld heerlijk lezen in de verwarmde recreatieruimte. Op de gehele camping is gratis wifi.

Ideale uitvalsbasis

Waarderingen

  • ANWB genomineerde Camping van het Jaar 2024
  • Beoordeeld tot charmecamping
  • ANWB TOP camping met 5 sterren
  • Verschillende Zoover Awards Gold
  • Fenomenaal op Zoover met 9,6
  • Google waardering 4,8 van 5

  • Campercontact 4,9 van 5

Waarderingen
Boek hier uw verblijf

En geniet zorgeloos van onze rustige en natuurrijke minicamping.

Reserveer online