Warning: Undefined array key "active" in /home/public/sites/www.minicampingdewielewaal.nl/includes/functions.php on line 229
Veelgestelde

Veelgestelde
Vragen

Wanneer is de camping geopend?

Wij zijn momenteel gesloten en openen weer op vrijdag 31 maart 2023.  

 

Vanaf wanneer mag ik reserveren voor 2023?

Het is al mogelijk om te reserveren voor 2023. Dat kan d.m.v. het invullen van het contactformulier

(Online boeken is weer mogelijk omstreeks januari '23)

 

Hoe laat mag ik aankomen?

De aankomsttijd voor kampeerplaatsen is vanaf 13.15 uur en voor logeersuites vanaf 15.00 uur.

 

Zijn er seizoensplaatsen?

Nee helaas, er zijn geen seizoensplaatsen.

 

Waarom kunnen er enkel kinderen t/m 6 jaar kamperen?

Hoewel wij de aanwezigheid van kinderen erg gezellig vinden, hebben wij in het verleden een keuze moeten maken. ‘Wat willen we met onze camping? Waarop gaan we ons richten?’

Na lang nadenken hebben we besloten om de leeftijd voor kamperende kinderen te beperken t/m 6 jaar. Onze ervaring was dat er meer rust ontstond wanneer er geen kinderen aanwezig waren. We hebben er voor gekozen om deze rust te handhaven. We richten ons nu voornamelijk op volwassenen en juist niet op gezinnen. We willen de mogelijkheid echter wel open laten om jonge kinderen eens te laten overnachten (bijvoorbeeld een nachtje bij opa en oma). Daarnaast hebben we ook besloten geen seizoenplaatsen te hanteren. Dat houdt in dat de gasten daadwerkelijk kamperen; er heerst geen woonsfeer met regelmatig gesloten voortenten, maar er heerst een levendige vakantiesfeer.

 

Deze besluiten samen hebben ertoe geleid dat onze camping levendig, maar toch rustig is.

Mag ik een zeil leggen in de voortent?

De kampeerplaatsen zijn voorzien van semiverharding (kleine steentjes) op de plaats waar de voortent komt te staan. Eventuele regen kan hierdoor snel wegtrekken en de haringen kunnen gemakkelijk in de grond geprikt worden. Het voordeel van deze semiverharding is dat uw plaats altijd schoon is. U mag een zeil leggen op deze steentjes.

 

Is er een tv-aansluiting op de kampeerplaats?

In de recreatieruimte is een grote tv aanwezig. De kampeerplaatsen hebben geen tv-aansluiting. Wel is er de mogelijkheid om Digitenne te reserveren. Dit is een kastje wat u via een HMDI-kabel aan uw eigen tv aansluit. Samen met de bijgevoegde antenne geeft het kastje prima beeld op uw tv. Vervolgens kunt u binnen enkele minuten tv kijken. U hoeft alleen uw eigen tv mee te nemen. Voor deze service vragen we € 3,- per dag, vanwege het abonnement.

 

Is er een aanbetaling nodig?

Voor de kampeerplaatsen vragen we in principe geen aanbetaling. Betalen kan ter plekke en dat kan per pin, contant of via een betaallink. Mocht u privé sanitair gereserveerd hebben, dan vragen we daarover wel een kleine aanbetaling. Bij het reserveren van een logeersuite vragen we om vooraf het bedrag te voldoen.

 

Heeft u een andere vraag?
Neem gerust contact met ons op.